Weboldal címe
Weboldal alcíme

Megbízható és olcsó ingatlanirodát keres Veszprémben és vonzáskörzetében?

Monolit Ingatlaniroda ajándék energia tanúsítvány

csupán bruttó 2 % jutalék (kizárólagosság esetén)

21 év szakmai tapasztalat

mindent elintézünk Ön helyett

se kamu ügyfelek, se apróbetűs szerződés

 AJÁNDÉK energetikai tanúsítvány

Szeretné Veszprémben, ill. vonzáskörzetében lévő házát, lakását, telkét eladni?

 • viszont nem Veszprémben él, vagy nem tud állandóan ezzel foglalkozni?
 • nincs tapasztalata / ideje / energiája az ingatlan eladásra?
 • nincs türelme a sok érdeklődőhöz, akik munkaidőben, esténként vagy hétvégén hívogatják és persze a zaklató ingatlanosokhoz?
 • nem szeretne milliókat jutalékként kifizetni a nagy ingatlanirodáknak?
 • viszont szeretné ingatlanát megbízható kezekben tudni?
 • szeretné, ha valaki mindenben segítene Önnek: eladás, alku, szerződéskötés, energetikai tanúsítás, birtokba adás, jogi (adó, illeték) kérdések?
 • megbízható és hozzáértő veszprémi ingatlanközvetítőt keres?

"Horror jutalék" nélkül: csupán 2 % a sikerdíj!

Igen! Mi nem kérünk "horror" jutalékot, mint a nagy ingatlanirodák. Nem bruttó 5-6 %-os jutalékkal, mindössze bruttó 2 %-al dolgozunk, amennyiben kizárólagossággal bíz meg minket. Hogy mit is jelent ez? Azt, hogy sem Ön, mint tulajdonos, sem más ingatlaniroda nem foglalkozik az ingatlan értékesítésével. Kizárólagosság nélkül bruttó 3 % a sikerdíj. Melyet csak akkor kell megfizetnie, ha a mi ingatlanirodánk adta el a házát/lakását. Ugye jól hangzik?!

Amit mástól nem kap meg:

Az értékesítésen túl a birtokba adásban is tudunk segíteni. Miért töltené idejét közműórák leírásával és az ügyfélszolgálatokon az átírással?
Irodánk ezt is elintézi Ön helyett.
Ezzel akár egy egész napot megspórolunk Önnek!

AKCIÓNK!

Bízzon meg minket ingatlana eladásával és átvállaljuk az energetikai tanúsítvány készítését!
Ilyen ajándékot mástól nem kap!

Teendő: csupán hivatkozzon az akcióra és máris jogosulttá válik!

Az akció időtartama: 2024.04.15. - 05.15.
A tanúsítvány elkészítésére az ingatlan adásvételi szerződés megkötéskor kerül sor abban az esetben, ha az ingatlant a Monolit Ingatlaniroda értékesíti. Amennyiben az ingatlant Ön, vagy más ingatlaniroda adja el, úgy az energetikai tanúsítvány díja Önt terheli.

...ezzel akár 40.000 Ft-ot is spórolhat!

Jó tudni:
Kormány rendelet írja elő, hogy az épületek
adásvételét megelőzően legkésőbb az adásvételi szerződés megkötéséig az ingatlan tulajdonosának, tehát az eladónak ún. energetikai tanúsítványt kell készítetnie, melyet a vevő részére át kell adnia és melynek díja az eladót terheli. A tanúsítvány számát az adásvételi szerződésben az ügyvédnek rögzítenie kell, ellenkező esetben a földhivatal a szerződést nem fogadja el.
A tanúsítványt szakember készíti el. Ennek díjazása vállalkozónként eltér, általában az ingatlan méretétől függ.
Elmondható, hogy átlagban 20.000-50.000 Ft közé esik. Ezt a díjat a veszprémi ingatlanirodák nem szokták átvállalni, a Monolit Ingatlaniroda Veszprém viszont átvállalja az eladó részéről.

Külföldön él? Ne utazzon haza feleslegesen!

Ha van egy itthoni megbízott, aki átatja nekünk a kulcsokat, akkor csak a szerződéskötésre kell hazajönnie, minden mást elintézünk mi!

Mindent el tudunk intézni e-mailen és telefonon keresztül a megbízásba vételtől az ár-alku lebonyolításán keresztül a szerződés megkötéséig.

Na de mi van a birtokba adással?

Meghatalmazással azt is elintézzük Ön helyett! Átadjuk a vevőnek a kulcsokat, leolvassuk a közmű órákat, gondoskodunk az átírásokról és természetesen mindezt dokumentáljuk, melyeket Önnek e-mailben megküldünk.

Miért a Monolit Ingatlanirodát válassza? Mert:

kedvező áron dolgozunk

szakértelemmel, tapasztalattal rendelkezünk

mindent elintézünk Ön helyett

és az energia tanúsítvány árát is átvállaljuk!

Vagy csupán az árra kíváncsi?

Erre is van megoldás! Mindössze 35.000 Ft-os áron!

 • Szeretné saját maga értékesíteni lakását, családi házát, telkét?
 • Szeretné megtudni az értékesítéshez annak reális piaci árát?
 • Nincs tisztában a valós árakkal? - Ne feledje az ingatlan weboldalakon (pl. ingatlan.com) szereplő árak csupán irányárak, sok esetben "álom árak".
 • Nem bízik az ingatlanosokban?
 • Nem szeretne milliókat veszíteni a túl alacsonyra szabott ár miatt?
 • Viszont nem szeretne a túl magasra belőtt ár miatt hónapokat veszíteni?

Érdekli az ajánlat? Csörgessen meg és visszahívom! Tel: 06/30-620-2927

Vagy kérjen visszahívást!

Erdélyi Miklós irodavezető

Az űrlapot sikeresen elküldte!

Üdvözlöm!

Erdélyi Miklós vagyok, a Monolit Ingatlaniroda vezetője.
Nem csupán egy átlagos "ingatlanos" - diplomás közgazdász, értékbecslő, ingatlanközvetítő, az ingatlanok "megszállottja".
2003 óta foglalkozok ingatlanokkal, ingatlanközvetítéssel,
ingatlanforgalmazással és saját beruházású ingatlanok értékesítésével Veszprémben. Azóta több száz újépítésű lakás mellett rengeteg használt lakást, családi házat, üzleti-ipari ingatlant adtam el. Így tehát a szükséges szakmai tudás mellett kellő tapasztalattal rendelkezem, mely nem minden "ingatlanos", ill. ingatlaniroda esetén mondható el.

Munkám során nem az a fő szempont, hogy minél gyorsabban túl legyünk az értékesítésen, hanem a lehető legjobb áron történjen meg az adásvétel úgy, hogy mindkét fél kézfogással, mosolyogva búcsúzzon a szerződéskötést követően.
Vannak helyzetek, mikor jobb ha a vevő és eladó nem kerül közvetlen kapcsolatba egymással, mert nem jönne létre az ügylet - ilyenkor különösen hasznos a jó szakember közreműködése.

Szlogenünk: "Sajátként kezeljük ingatlanát!" - igyekszünk az eladásnál úgy eljárni, mint ha a sajátunk volna ... ez úgy gondolom, mindent megmagyaráz. Keressen bizalommal!

Azt tudta, hogy .... ?

... az ingatlan szakmában roppant nagy a fluktuáció, mely elsősorban a nagy ingatlan hálózatoknál jellemző? A nagy cégeknél a legtöbben csupán néhány hetet, legjobb esetben hónapot töltenek és csak egy-két "vezető értékesítő"-nek nevezett személy az, aki évek óta dolgozik a  szakmában. Így természetesen mindenféle szakmai tapasztalat és képesítés nélkül végzik munkájukat.

... a legtöbb "ingatlanos" szakmai tudás és végzettség nélkül végzi munkáját. Ez a tevékenység is vizsga köteles. A nyilvántartott ingatlanközvetítők névsora az interneten elérhető. Persze a cégek végezhetik tevékenységüket úgy, hogy a 10 ingatlanközvetítőből mindössze egynek van meg a képesítése, a többi legtöbbször csak kontárkodik - ezzel okozva szakmánk negatív megítélését.

... a hatékony ingatlan értékesítéshez műszaki, jogi, kereskedelmi szaktudásra és nagyfokú tapasztalatra van szükség. Az ingatlanirodák többsége bármilyen végzettségű személyt foglalkoztat zenésztől a tanárig (nem leszólva ezen szakmákat, csupán utalva arra, hogy semmi köze nincs az ingatlanközvetítéshez), nem kérnek ingatlanközvetítői képesítést.

Minden nap azért küzdünk, hogy a hozzá nem értő "ingatlanosok" által okozott negatív sztereotípiákra rácáfoljunk és bebizonyítsuk, hogy az ingatlanközvetítő egy igazi szakember, aki tényleg ért a joghoz, műszaki ismeretekhez, értékesítéshez és nem egy átlagos ingatlanos.

Jól fontolja meg, hogy kit bíz meg ingatlana értékesítésével! A hangzatos név mögött sokszor hozzá nem értés és "horror jutalék" rejlik!