Weboldal címe
Weboldal alcíme

Nem hallott még rólunk?!

Előfordulhat! És ha Veszpi Kft-ként, vagy Monolit Kft-ként mutatkoznék be? Akkor sem? Pedig az elmúlt 18 évben cégeink Veszprém lakás piacán meghatározó szerepet töltöttek be.

Manapság a legegyszerűbb "rá-googlizni" egy cégre és már látjuk is a véleményeket. Írja be nyugodtan a keresőbe a "monolit ingatlant" és olvassa el a véleményeket, melyeket ügyfeleinktől kaptunk az utóbbi hónapokban. Azért írok egy picit magunkról...

Erdélyi Miklós vagyok, a Monolit Ingatlaniroda vezetője. 2003 óta foglalkozok ingatlanokkal, ingatlanközvetítéssel, értékbecsléssel Veszprém vonzáskörzetében, ingatlanforgalmazással és saját beruházású ingatlanok értékesítésével. Azóta több száz újépítésű lakás mellett rengeteg használt lakást, családi házat, üzleti-ipari ingatlant adtam el. Így tehát a szükséges ingatlanközvetítői és ingatlan-vagyon értékbecslői szakmai tudás mellett kellő tapasztalattal rendelkezem, mely nem minden "ingatlanos", ill. ingatlaniroda esetén mondható el.

Munkám során nem az a fő szempont, hogy minél gyorsabban legyünk túl az értékesítésen, hanem a lehető legjobb áron történjen meg az adásvétel úgy, hogy mindkét fél kézfogással, mosolyogva búcsúzzon a szerződéskötést követően.
Vannak helyzetek, mikor jobb ha a vevő és eladó nem kerül közvetlen kapcsolatba egymással, mert nem jönne létre az ügylet - ilyenkor különösen hasznos a jó szakember közreműködése.

Szlogenünk: "Sajátként kezeljük ingatlanát!" - igyekszünk az eladásnál úgy eljárni, mint ha a sajátunk volna ... ez úgy gondolom, mindent megmagyaráz. Keressen bizalommal!

Veszprémi 7 nap 2018.03.15.

Miért fizetne „horror" jutalékot az ingatlanosnak?

Monolit Ingatlaniroda – másként, mint mások

Tudom, hogy bárki el tudja adni lakását, családi házát. A kérdés csupán az, hogy milyen áron, mennyi idő alatt és mennyi munkával/kellemetlenséggel/költséggel.

A legtöbb tulajdonos bátran belevág az értékesítésbe: meghirdeti ingatlanát az interneten, az újságban és várja az érdeklődőket. Akik aztán vagy jönnek, vagy nem. Sokszor persze a legképtelenebb időpontokban telefonálnak. Időpont egyeztetések, ingatlan turisták, „összejárt” lakás, buta kérdések, bántó megjegyzések, arrogáns ajánlatok – mindannyian ismerjük ezt.

Aztán belefáradnak és megbízzák az első útba eső nagy és ismert ingatlanos céget, aki pedig jön az apró betűs véget nem érő szerződéssel, kizárólagossággal és „horror” 4-6 %-os jutalékkal.

De nem kell így történnie! A mi ingatlanirodánk kicsi, nem híres, nincsenek hangzatos pozíciók és kamu ingatlanos szövegek sem. Mi nem foglalkozunk több száz ingatlannal, mert a célunk, hogy az Ön lakását, házát adjuk el, ne egyet a sok közül. Mi nem kérünk horror jutalékot, csupán bruttó 2 %-os sikerdíjat. Nincs kizárólagosság, sem évekig tartó szerződés. Ugye jól hangzik?  Hívjon és beszéljük meg a részleteket!

Veszprémi 7 nap 2009.06.11. Bajcsy utcai társasházunk átadása

A kezdetek: Veszprémi 7 nap 2004.09.10.  Bezerédi utcai társasházunk átadása

Ügyfeleink írták rólunk:

Erdősi Máté:
Veszprém legjobb ingatlanosa! Sajnos a nagy hálózatokkal korábban pórul jártam - hozzá nem értő ingatlanosok próbáltak rám tukmálni fél éves szerződéseket 5-6 %-os jutalékkal. Még jó, hogy kicsit böngésztem a neten és így találtam a Monolitra. 2 % jutalék, precíz tájékoztatás adóról, illetékről, szerződésről... Én csak ajánlani tudom őket! Nagy *5!

Kisspéter Viktória:
Mivel külföldön élek, nagyon fontos volt számomra, hogy mindent elintézzetek helyettem - nem csak a lakásom eladását, de a szerződés előkészítését, a tanúsítványt és a birtokba adást is. Pláne ebben a vírusos időszakban nem kellett annyiszor hazautaznom. Köszönöm még egyszer a gyors segítséget!

Németh Árpád:
Csak ajánlani tudom! Szakszerű, korrekt hozzáállás. Gyors ügyintézés. És persze a 2%-os jutalék se elhanyagolható.

Kapocsiné Betti:
Örülök, hogy megkerestünk benneteket a lakás eladásával, mert így minden nagyon egyszerű volt. Nem nekünk kellett az érdeklődőkkel egyeztetni, a lakáshoz "futkosni", hogy meg tudják nézni, mert mindent elintéztetek helyettünk. És meglepően hamar, jó áron el is adtátok az ingatlant. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a szolgáltatásotokkal.
Köszönjük a segítséget!

Szili Eszter:
Köszönöm a segítségeteket a lakásom hihetetlenül gyors eladásában! Profi, hatékony, megbízható, gyors, alapos tájékoztatás és ügyintézés. Mindenkinek ajánlom - Magyarországon és külföldön élőknek egyaránt -, akár ingatlant eladna vagy venne!

Nagy Ferenc:
A korrekt értékbecslést leszámítva kiemelném Miklós azon képességét, hogy a "száraz" tényeken túl, tanácsaival hozzásegített a megfelelő döntés meghozatalához.