Weboldal címe
Weboldal alcíme

Nem hallott még rólunk?!

Előfordulhat! És ha Veszpi Kft-ként, vagy Monolit Kft-ként mutatkoznék be? Akkor sem? Pedig az elmúlt 15 évben cégeink Veszprém lakás piacán meghatározó szerepet töltöttek be.

Manapság a legegyszerűbb "rá-googlizni" egy cégre és már látjuk is a véleményeket. Írja be nyugodtan a keresőbe a "monolit ingatlant" és olvassa el a véleményeket, melyeket ügyfeleinktől kaptunk az utóbbi hónapokban. Azért írok egy picit magunkról...

Erdélyi Miklós vagyok, a Monolit Ingatlaniroda vezetője. 2003 óta foglalkozok ingatlanokkal, ingatlanközvetítéssel, ingatlanforgalmazással és saját beruházású ingatlanok értékesítésével Veszprémben. Azóta több száz újépítésű lakás mellett rengeteg használt lakást, családi házat, üzleti-ipari ingatlant adtam el. Így tehát a szükséges szakmai tudás mellett kellő tapasztalattal rendelkezem, mely nem minden "ingatlanos", ill. ingatlaniroda esetén mondható el.

Munkám során nem az a fő szempont, hogy minél gyorsabban legyünk túl az értékesítésen, hanem a lehető legjobb áron történjen meg az adásvétel úgy, hogy mindkét fél kézfogással, mosolyogva búcsúzzon a szerződéskötést követően.
Vannak helyzetek, mikor jobb ha a vevő és eladó nem kerül közvetlen kapcsolatba egymással, mert nem jönne létre az ügylet - ilyenkor különösen hasznos a jó szakember közreműködése.

Szlogenünk: "Sajátként kezeljük ingatlanát!" - igyekszünk az eladásnál úgy eljárni, mint ha a sajátunk volna ... ez úgy gondolom, mindent megmagyaráz. Keressen bizalommal!

Veszprémi 7 nap 2018.03.15.

Miért fizetne „horror" jutalékot az ingatlanosnak?

Monolit Ingatlaniroda – másként, mint mások

Tudom, hogy bárki el tudja adni lakását, családi házát. A kérdés csupán az, hogy milyen áron, mennyi idő alatt és mennyi munkával/kellemetlenséggel/költséggel.

A legtöbb tulajdonos bátran belevág az értékesítésbe: meghirdeti ingatlanát az interneten, az újságban és várja az érdeklődőket. Akik aztán vagy jönnek, vagy nem. Sokszor persze a legképtelenebb időpontokban telefonálnak. Időpont egyeztetések, ingatlan turisták, „összejárt” lakás, buta kérdések, bántó megjegyzések, arrogáns ajánlatok – mindannyian ismerjük ezt.

Aztán belefáradnak és megbízzák az első útba eső nagy és ismert ingatlanos céget, aki pedig jön az apró betűs véget nem érő szerződéssel, kizárólagossággal és „horror” 4-6 %-os jutalékkal.

De nem kell így történnie! A mi ingatlanirodánk kicsi, nem híres, nincsenek hangzatos pozíciók és kamu ingatlanos szövegek sem. Mi nem foglalkozunk több száz ingatlannal, mert a célunk, hogy az Ön lakását, házát adjuk el, ne egyet a sok közül. Mi nem kérünk horror jutalékot, csupán bruttó 2 %-os sikerdíjat. Nincs kizárólagosság, sem évekig tartó szerződés. Ugye jól hangzik?  Hívjon és beszéljük meg a részleteket!

Veszprémi 7 nap 2009.06.11. Bajcsy utcai társasházunk átadása

A kezdetek: Veszprémi 7 nap 2004.09.10.  Bezerédi utcai társasházunk átadása