Weboldal címe
Weboldal alcíme

Nem csupán alaprajz...

Sok éves munkánk tapasztalata, hogy az vevők tájékozódását és ezáltal az eladást nagy mértékben segíti a jó alaprajz. Egy minőségi alaprajz készítése időt vesz igénybe: egyrészt a helyszínen fel kell mérni az ingatlant, legyen szó egy 30 m2-es garzon lakásról, vagy egy több szintes családi házról. Aztán el kell készíteni ennek látványos és egyben áttekinthető digitális verzióját is, melyet az érdeklődők értelmezni is tudnak.

Gyakori hibák:
1. Leggyakoribb, hogy nem készít alaprajzot.

2. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy felteszik a netre a tervező által készített alapjrazot, mely jó ugyan egy építősnek, de az átlagember belevész a sok vonalba és adatba.

3. Jellemző hiba a kézzel skiccelt rajz, mely segít ugyan elképzelni a lakást, de egyáltalán nem hozza meg a kedvet a vásárlásra.

4. A legtöbb ingatlanos készít ugyan rajzot géppel, de ezek általában aránytalanok és igénytelenek - Ne már, kedves kollégák!

A két kép ugyanannak a garzon lakásnak az alaprajza. Ugye, hogy nem mindegy?!

Amiben többet nyújtunk:

  • feltűntetjük a helyiségek alapterületét
  • bútorozással segítünk elképzelni a méreteket, berendezhetőséget
  • igyekszünk a hossz méreteket is megadni az ingatlanokhoz
  • alaprajzaink minden esetben arányosak, nincs torzítás
  • ...éééés, amit más biztosan nem csinál meg, csak a Monolit Ingatlaniroda: ahol lehet/célszerű, ott átalakítási alternatívát is készítünk, hogy ezzel is segítsük a vevők döntését. Lássunk néhány példát:


Mit gondol, melyik adja el jobban a lakását?!